Als aanstaande moeder mogen een aantal kledingitems niet in je garderobe ontbreken. Heb jij bijvoorbeeld al nagedacht over het kopen van een zwangerschapsbroek, zwangerschapsjurk, zwangerschapsshirt, meegroei bh en steunbroekje?

Korting op je zwangerschapsgarderobe

Tegenwoordig hoeft het geen probleem te zijn om er tijdens de zwangerschap fashionable uit te zien. Het aanbod zwangerschapskleding is enorm en bestaat al lang niet meer alleen uit tuinbroeken. Het aanschaffen van een garderobe met positiekleding kan echter wel vrij prijzig zijn. Koop je zwangerschapskleding daarom zaterdag 6 april 2019 tijdens National Glamour Day en profiteer van 20% korting!
National Glamour Day

National Glamour Day 2019

National Glamour Day is een initiatief van het magazine Glamour en vind twee keer per jaar plaats (in het voor- en najaar). Op deze dag krijg je op vertoon van het magazine bij meer dan 2500 winkels in Nederland en België korting. Vergeet dus niet om het magazine mee te nemen als je de stad in gaat om te shoppen.

Glamour Day Deals online

Mocht je geen puf hebben om de stad in te gaan dan kan je ook vanuit je luie stoel profiteren van de beste Glamour Day Deals. Er doen namelijk ook steeds meer webshops mee aan Glamour Day. Vaak verlengen een aantal webshops de actie met een dag waardoor je niet alleen op zaterdag 6 april maar ook op zondag 7 april van deze aanbieding profiteert.

Deelnemende winkels & webshops

Een willekeurige greep uit de deelnemende winkels en webshops:

Bezoek de National Glamour Day website voor een compleet overzicht van deelnemende winkels en meer informatie.